Αν συμμετέχεις ήδη στο Mailbox και έχεις πάρει τους κωδικούς σου, κάνε εγγραφή εδώ!  

Μαθήματα για εφήβους

Για εφήβους και νέους προσφέρουμε τις παρακάτω σειρές μαθημάτων:

agapi_filia_1

«Γένεσις»  (δεκατέσσερα μαθήματα)

«Έξοδος» (δέκα μαθήματα)

«Δανιήλ» (δώδεκα μαθήματα)

«Ρωμαίους» (είκοσι μαθήματα)

«Αγάπη και φιλία» (εννέα μαθήματα) Παρέχονται μόνο μέσω ταχυδρομείου.

  • Το μαθήματα είναι πολύ καλά δομημένο και έχουν ποικιλία. Τα παραδείγματα είναι από την σημερινή ζωή και αξίζει να τα συστήσει κάποιος. Πολύ ωραίο που οι απαντήσεις σας έρχονται τόσο γρήγορα!, Παρότι είμαι μεγαλύτερη, ήταν ενδιαφέρον να συμμετάσχω και έτσι να έχω μια καλή βάση για να την μεταδώσω στη νέα γενιά. Εύχομαι, πολλοί νέοι να συμμετάσχουν και να ευλογηθούν από αυτά. (25)

  • Μου άρεσε το γεγονός ότι διατυπώθηκαν αυτά τα θέματα. Ήταν ελκυστικά, πολύ άμεσα, αλλά όχι πάρα πολύ ενοχλητικά. Συγχαρητήρια σε όλους! (14)

  • Μου άρεσαν πολύ αυτές οι μελέτες! Έμαθα πολλά καινούργια πράγματα και συνειδητοποίησα πάλι πόσο σημαντικό είναι να εμπιστεύομαι πλήρως το Θεό και για αυτό το θέμα... Επίσης, για την προσωπική απάντηση που μου δώσατε είμαι πολύ ευγνώμων, με βοήθησε πραγματικά. (15)

  • Παρά την προχωρημένη ηλικία μου έχω μάθει πολλά και εμπνεύστηκα εκ νέου να κρατήσω τον εαυτό μου καθαρό κλπ ... Τα μαθήματα δεν παίρνει πάρα πολύ χρόνο - έχουν πρακτικό προσανατολισμό και δίνουν συμβουλές! ... Τώρα που τέλειωσα τη σειρά, θα την συστήσω και σε άλλους. Αξίζει τον κόπο! (21)

  • Συγχαρητήρια για το mailbox σας και ιδιαίτερα τα εφηβικά μαθήματα! Πραγματικά, τα χρειαζόμουν! (15)