Αν συμμετέχεις ήδη στο Mailbox και έχεις πάρει τους κωδικούς σου, κάνε εγγραφή εδώ!  

Σχετικά με εμάς

Σκοπός μας είναι:

  1. Τα παιδιά και οι έφηβοι να γνωρίσουν τον Τριαδικό Θεό, όπως Εκείνος αποκαλύπτεται μέσα από την Αγία Γραφή.
  2. Τα παιδιά και οι έφηβοι να αγαπήσουν τον Άγιο Λόγο του Θεού και να εμπιστευτούν τον Ιησού Χριστό στη ζωή τους
  3. Τα παιδιά και οι έφηβοι να ενθαρρυνθούν και να βοηθηθούν στην πορεία της πίστη τους.

Όσα ακούσαμε και μάθαμε

και μας τα διηγήθηκαν οι πατεράδες μας,

δεν θα τα κρύψουμε από τους απογόνους τους.

Θα διηγηθούμε στη γενιά που έρχεται

τα ένδοξα του ΚΥΡΙΟΥ έργα, τη δύναμή Του,

και τα θαύματα που έκανε.

Ψαλμός 78:3-4

Η αποστολή μας

Μέσα από τα μαθήματα αλληλογραφίας, θέλουμε να μεταφέρουμε τον Λόγο του Θεού στα παιδιά και τους εφήβους. Αφενός, να τους διδάξουμε ποιος είναι ο Τριαδικός Θεός και αφετέρου να τους δείξουμε πώς μπορούν να έχουν μια ζωντανή και προσωπική σχέση μαζί Του. Επιπλέον, θέλουμε να ενθαρρύνουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά και τους εφήβους που εμπιστεύθηκαν τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα τους, στην καθημερινή χριστιανική τους πορεία.

Η μέθοδός μας

Τα μαθήματα του mailbox αποστέλλονται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό σε παιδιά κι εφήβους που γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα. Οι απαντήσεις των μαθημάτων ελέγχονται πριν αποστείλουμε ταχυδρομικώς το επόμενο μάθημα. Στο τέλος κάθε σειράς, όλα τα απαντητικά των μαθημάτων επιστρέφονται.

Άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες μας απαντούν προσωπικά, με ενδιαφέρον και εχεμύθεια σε κάθε ερώτηση που λαμβάνουν, προσπαθώντας να προτείνουν ιδέες και λύσεις που βασίζονται στην χριστιανική πίστη και ηθική. Τα αιτήματα προσευχής που μοιράζονται μαζί μας τα παιδιά και οι έφηβοι τα φέρνουμε ενώπιον του Θεού με πίστη και προσευχή.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί ο καθένας να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα παρακολουθήσει τα μαθήματα είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω ταχυδρομείου.