Αν συμμετέχεις ήδη στο Mailbox και έχεις πάρει τους κωδικούς σου, κάνε εγγραφή εδώ!  

Υποστήριξη

 

Μοιράζεστε την επιθυμία μας περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν τον Θεό και την Αγία Γραφή;  Θέλετε να δείτε τη νέα γενιά να βασίζεται στην χριστιανική πίστη της;

Μπορείτε να βοηθήσετε το mailbox!

Προωθήστε το mailbox

Μοιράστε το εισαγωγικό μάθημα στα παιδιά ή δώστε ένα διαφημιστικό έντυπο της σειράς «Αγάπη και φιλία» σε εφήβους. Τα έντυπα μπορείτε να τα προμηθευτείτε κι από εμάς δωρεάν στις απαιτούμενες ποσότητες.

Ενθαρρύνετε τη νέα γενιά

Γνωρίζετε κάποια παιδιά στην περιοχή σας; Ενημερώστε τα για το mailbox και ενθαρρύνετέ τα να πάρουν μέρος στα μαθήματα μας. Ίσως χρειαστούν και πρακτική βοήθεια από σας (να κάνετε μαζί την εγγραφή ή να συμπληρώσετε μαζί τις ερωτήσεις των μαθημάτων, όταν αυτά δυσκολεύονται.)

Προσευχηθείτε

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη από την προσευχή. Περίπου τέσσερις φορές το χρόνο αποστέλλουμε ηλεκτρονικά ένα ενημερωτικό γράμμα. Ζητήστε μας να μαθαίνετε τα νέα του mailbox, ώστε να προσεύχεστε τακτικά για μας. Για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά νέα μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ!

Προσφέρετε οικονομικά

Μπορείτε να υποστηρίξετε τo mailbox κάνοντας μια δωρεά για την κάλυψη των ταχυδρομικών εξόδων και των βραβείων. Με αυτό τον τρόπο περισσότερα παιδιά και έφηβοι θα μπορέσουν να μάθουν τα Καλά Νέα του Ευαγγελίου.

Στείλτε τη δωρεά σας εδώ:

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

IBAN:  GR3101407050705002002009008

SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Αιτιολογία: mailbox

 

Παρακαλούμε, μετά τη δωρεά σας, ενημερώστε μας στο mailbox.cef@gmail.com για την έκδοση της απόδειξής σας.

Ευχαριστούμε πολύ.